YooY » Ženy » Oblečení dámské » Svetr, Cardigan, Pončo » Pončo, Pelerína » Pelerína » Vlněné pončo s kokosovými knoflíky

Vlněné pončo s kokosovými knoflíky

5
(Počet hodnocení zákazníků: 1)
2 990 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Originální, ke kolenům dlouhý 100% vlněný kabátek - pončo, které se nemusí oblékat přes hlavu, ale rozepíná se na knoflíky. Poutavé knoflíky hranatého tvaru jsou vyrobené ze skořápek kokosových ořechů. Model má volné, středně dlouhé raglánové rukávy, praktickou kapuci, našité čtvercové kapsy na předním díle a vzadu decentní prošití. Pončo je vyrobené z vařené vlny, která dodává tomuto kousku vynikající hřejivé vlastnosti, větší odolnost vůči pachům a nečistotám, trvanlivost a menší mačkavost. Podle zvolených doplňků a zbytku outfitu můžete jednobarevný kabátek obléct v elegantním nebo v ležérním stylu. Jednobarevné provedení snadno zkombinujete s věcmi ve Vašem šatníku. Vhodné na přechodové období podzim nebo jaro.

Délka : S/M - 89 cm, L/XL - 90 cm

Modelka je vysoká 177 cm.

Materiál : 100% vlna

Vyrobeno v EU

Složení

Textil - Vlna (100%)

Vlna je přírodní vlákno, které lze spřádat do příze na výrobu tkanin či pletenin. Nejčastěji je spojována s ovčí vlnou, ale může to být také vlna z jiných zvířat. Vlna má oproti jiným vláknům mnoho výhod. Je hřejivá, savá, ohnivzdorná, trvanlivá a oděvní výrobky z vlny jsou bez zápachu. Používání vlny se datuje do doby kamenné, kdy první lidé začali domestikovat ovce. Ovce byly původně chovány pro maso a mléko, ale lidé si rychle uvědomili, že jejich rouno lze použít k výrobě oděvů a přikrývek. Použití vlny se rozšířilo po celém světě, protože různé kultury vyvinuly své vlastní metody spřádání a tkaní. Dnes je vlna stále široce používána v různých aplikacích. Běžně se používá v zimním oblečení, protože izoluje proti chladnému počasí lépe než jakékoli jiné vlákno. Vlna je oblíbený materiál na výrobu obleků, kalhot, kabátů, ponožek, svetrů nebo kardiganů. Naleznete ji ale v mnoha dalších kvalitních produktech. 

Benefity a charakteristiky

Textil - argumenty Antibakteriální Konopí, bambus, vlna, len

Konopí, bambus, len a vlna obsahují přírodní antibakteriální složky, které mají pozitivní účinky na pokožku, zajišťují dobrou toleranci a zabraňují zápachům.

Textil - argumenty Přírodní materiály - 100%

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Textil - argumenty Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Textil - původ Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Velmi elegantní dvoubarevná pelerína. Je vyrobena z lehké 100% ovčí vlny, která je velice příjemná a ideální na Pelerína z vlny
2990 Kč
UNI - jedna velikost