YooY » Ženy » Oblečení dámské » Šaty » Letní šaty » Pohodlné bílé šaty s krátkým rukávem

Pohodlné bílé šaty s krátkým rukávem

1 286 Kč 2390 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Příjemné letní šaty s vázáním v pase pro každou příležitost. Šaty mají volnější áčkový střih, který schová mírné nedostatky. Kulatý výstřih je decentně zdobený malými kuličkami, stejně jako okraje rukávů a spodní lem. Vertikální delší výstřih se vzadu u krku zapíná na jeden knoflíček, přitahuje pozornost a působí velmi rafinovaně. V pase je vzadu našitá široká pružná guma, která zajisti maximální pohodlí při nošení i oblékání a vpředu jsou třásní zdobené šňůrky pro lepší stažení. Na boku jsou dvě praktické kapsy. Šaty mají příjemnou spodničku, tudíž neprosvítají. Model je ušitý z materiálu s vysokým podílem bavlny a je velmi příjemný na těle. Vhodné k mnoha příležitostem, do práce, města, na schůzku či dovolenou.

Označení velikostí může být nestandardní. Pororvnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 60% bavlna, 40% recyklovaný polyester

Dovoz : Velká Británie

Složení

Textil - Bavlna (60%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Textil - Polyester recyklovaný (40%)

Produkt vyrobený z recyklovaného polyesteru. Recyklace umělých hmot výrazně napomáhá k omezení odpadu. Využitím těchto surovin je moderním trendem i v textilním průmyslu. Zastánci čistě přírodních surovin s tímto postojem často nesouhlasí, ale z našeho pohledu má recyklace smysl. 

Benefity a charakteristiky

Textil - argumenty Recyklované

Recyklované produkty jsou vyrobené ze surovin, které běžně končí v odpadu. Příkladem jsou například PET lahve používané pro výrobu polyesteru nebo recyklovaná trhaná bavlna.

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
40 56 cm 118 cm 46 cm 52 cm 82 cm 35 cm 16 cm
42 59 cm 118 cm 49 cm 56 cm 84 cm 36 cm 17 cm
44 61 cm 121 cm 51 cm 58 cm 87 cm 36 cm 18 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Světlé modrobílé pruhované dámské šaty bez zapínání z ekologického materiálu 100% konopí, v létě příjemně Košilové dámské šaty z konopí
1890 Kč 3890 Kč
42
-51%
100% lněné autorské šaty Lotika jsou pro Vás navržené a ušité s láskou a péčí v českém Podkrkonoší. Dlouhá České autorské 100% lněné propínací šaty Lotika
2690 Kč
XS S S/M M M/L XL
Dámské letní košilové šaty s tríčtvrtečním rukávem a carmen výstřihem. Na předním díle ozdobná léga s Dámské košilové šaty s 3/4 rukávem
575 Kč
UNI - jedna velikost
Jednobarevné dámské šaty z teplákoviny jemně obepnou Vaši postavu. Zdůraznit pas / boky můžete stažením šňůrky Bavlněné úpletové dámské šaty
786 Kč 1290 Kč
XS S L XL
-39%