YooY » Muži » Doplňky » Pánská taška » Pánské crossbody » Plátěná kabelka s koženými detaily retro

Plátěná kabelka s koženými detaily retro

1 590 Kč 2450 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Plátěná kabelka přes rameno s detaily z pravé hovězí kůže v módním retro designu. Hlavní oddíl se zapíná na zip, má klopu s nastavitelnými koženými pásky na magnetické patenty. Uvnitř je jednotný prostor s jednou kapsou na zip, dvěmi otevřenými kapsami a poutkem na připnutí například klíčů. Na vnějším předním díle pod klopou je větší otevřená kapsa. Po stranách na spodním okraji je taška zpevněná díly z kůže. Na zadním díle je poutko pro uchycení. Jeden ramenní popruh je dostatečně široký pro maximální pohodlí při nošení a nastavitelný na požadovanou délku. Kabelka je ušitá z nepromokavého voskovaného plátna a může vám dobře posloužit na běžné každodenní nošení, do práce, školy, do města, atd...

Rozměry : výška 24 cm, délka 33 cm, šířka 10 cm, objem 8 l

Materiál : voskované nepromokavé plátno, hovězí kůže, bavlna

Složení

Textil - Plátno (70%)

Plátno je textilie vyráběná nejjednodušší plátěnou vazbou, tj. prostým křížením osnovy a útku. Dnes se nejčastěji vyrábí z bavlny a umělých vláken, ale pomalu se textilní průmysl začíná vracet k původním materiálům, jako je len či konopí. Plátno bylo po mnoho tisíc let jedinou dostupnou tkaninou, z níž se šilo oblečení. 

Textil - Bavlna (25%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Textil - Kůže (5%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Benefity a charakteristiky

Textil - doplňky - Plátěné tašky a batohy Bawan

Naše designové plátěné tašky a batohy jsou vyráběny z bavlněného plátna. Jsou oblíbené díky své nízké váze a velké odolnosti. Z anglické terminologie jsou u nás známé také jako canvas bags & backpacks. Hodí se na běžné denní nošení, do školy i outdoorové turistické výlety. Jsou lehčí, skladnější a levnější než batohy celokožené. Plátěná vazba je pevná a batohy tak mají dostatečnou nosnost. 

Kolekce vintage a retro plátěných batohů a tašek jsou vyhledávané mladou generací. Pánské a dámské varianty, zajímavé barevné kombinace činí z těchto výrobků jedny z nejoblíbenějších v našem sortimentu. Luxusnější typy plátěných batohů a tašek jsou doplněny o designové prvky z pravé hovězí kůže. Výsledkem je nejenom úžasný vzhled, ale i další zvýšená odolnost v nejnamáhavějších částech produktu. U vintage kolekcí je plátno impregnováno voskem. To zajišťuje voděodolnost a ochranu proti dešti. Voskované plátno také velmi ulehčuje údržbu a čištění batohů. Pokud tento produkt potřebujete zbavit nečistot, látku otřete vlhkým hadříkem. 

Proč jsou naše plátěné batohy a tašky tak oblíbené?

  • retro design s doplňky z pravé hovězí kůže
  • voskované plátno zajistí dobrou ochranu proti dešti a voděodolnost
  • nízká hmotnost
  • originální kolekce vintage tašek a batohů
  • snadná údržba

Ať již sháníte batoh nebo tašku do města, do školy, do práce nebo na výlet do přírody, tento produkt je tou správnou volbou. 

Textil - materiál - Voděodolný materiál

Produkt vyroben z voděodolného materiálu (water resistant). Jedná se o materiál, který vydrží běžný déšť nebo nečekaný zásah vodou. Ovšem při déle trvajícím dešti či přímém namočení do vody tento materiál začne propouštět vodu. Toto je hlavní rozdíl mezi voděodolným a nepromokavým materiálem. Nepromokavý (waterproof) materiál nás udrží v suchu i při tropické bouřce a po namočení do vody materiál vodu nepropustí. Aby mohl být materiál označen jako nepromokavý, musí dle normy odolávat alespoň 2000mm vodního sloupce. 

Přednosti voděodolného materiálu:

  • ochrání nás před běžnou dešťovou přeháňkou
  • materiál stále propouští vzduch, vodní páry a umožňuje pokožce volně dýchat
  • materiál má obvykle speciální povrchovou úpravu na které hůře ulpívá špína
  • materiál se snadno čistí a udržuje

Nevýhody voděodolného materiálu:

  • neochrání nás před déle trvajícím deštěm
  • při přímém ponoření do vody materiál propustí vodu

 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Outdoor messenger bag hlavní prostor na dvoucestný zip dvě vnitřní, volně přístupné kapsy přední, našitá kapsa Pánská crossbody taška outdoor
890 Kč
Plátěná vintage nepromokavá brašna s koženými detaily. Vnitřní prostor je kompletně podšitý, vybavený Plátěná retro kabelka na rameno
2250 Kč
Kožená taška crossbody z luxusní řady Premium. Kvalitní italská taška vhodná pro náročné muže, kteří hledají Kožená crossbody taška Premium Leather
3490 Kč 4690 Kč
-26%
Luxusní pánská crossbody je přesně to, co si Váš nejdražší zaslouží a s údivem ocení. Elegantní taška přes Crossbody z pravé kůže
3990 Kč