YooY » Ženy » Oblečení dámské » Svetr, Cardigan, Pončo » Pončo, Pelerína » Pelerína » Pelerína z vlny

Pelerína z vlny

5
(Počet hodnocení zákazníků: 2)
2 990 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Velmi elegantní dvoubarevná pelerína. Je vyrobena z lehké 100% ovčí vlny, která je velice příjemná a ideální na studená jarní / podzimní rána a večery. Pončo má stojáček, zapíná se na knoflíky a má dvě menší kapsy v přední části. Výrazným poutavým prvkem je tmavé lemování límce a spodního širokého okraje. Volný střih je velice pohodlný na nošení a sluší každé postavě. Díky zpracování - vaření vlny má tato pelerína vyjímečné hřejivé vlastnosti, je trvanlivější, má zvýšenou odolnost vůči nečistotám a nemačká se. V tomto netradičním modelu budete nepřehlédnutelná.

Délka ponča je cca 79 cm.

Materiál : 100% vlna

Vyrobeno v EU

Složení

Textil - Vlna (100%)

Vlna je přírodní vlákno, které lze spřádat do příze na výrobu tkanin či pletenin. Nejčastěji je spojována s ovčí vlnou, ale může to být také vlna z jiných zvířat. Vlna má oproti jiným vláknům mnoho výhod. Je hřejivá, savá, ohnivzdorná, trvanlivá a oděvní výrobky z vlny jsou bez zápachu. Používání vlny se datuje do doby kamenné, kdy první lidé začali domestikovat ovce. Ovce byly původně chovány pro maso a mléko, ale lidé si rychle uvědomili, že jejich rouno lze použít k výrobě oděvů a přikrývek. Použití vlny se rozšířilo po celém světě, protože různé kultury vyvinuly své vlastní metody spřádání a tkaní. Dnes je vlna stále široce používána v různých aplikacích. Běžně se používá v zimním oblečení, protože izoluje proti chladnému počasí lépe než jakékoli jiné vlákno. Vlna je oblíbený materiál na výrobu obleků, kalhot, kabátů, ponožek, svetrů nebo kardiganů. Naleznete ji ale v mnoha dalších kvalitních produktech. 

Benefity a charakteristiky

Textil - argumenty Antibakteriální Konopí, bambus, vlna, len

Konopí, bambus, len a vlna obsahují přírodní antibakteriální složky, které mají pozitivní účinky na pokožku, zajišťují dobrou toleranci a zabraňují zápachům.

Textil - argumenty Pro alergiky - sensitive

Tento produkt je vhodný pro alergiky nebo osoby s citlivou pokožkou. 

Textil - argumenty Přírodní materiály - 100%

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Textil - argumenty Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Textil - původ Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Originální, ke kolenům dlouhý 100% vlněný kabátek - pončo, které se nemusí oblékat přes hlavu, ale rozepíná se Vlněné pončo s kokosovými knoflíky
2990 Kč
S/M L/XL