YooY » Muži » Doplňky » Pánská taška » Pánská aktovka » Pánská kožená aktovka

Pánská kožená aktovka

6 890 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

WOW....co k tomu víc dodat...naprostý luxus, vůně, kvalita, věrnost, vytrvalost...zavřete oči a sněte a jestli toužíte po něčem co je navždy, Vaše touha došla naplnění...

Aktovka z prémiové hovězí kůže má kvalitní bavlněnou podšívku, střední, vypolstrovanou přihrádku s kapsou na zip a dvě kapsy volně přístupné. Hlavní prostor zakrývá klopa jištěná dvěma aktovkovými zámky, skrytými pod koženými pásky. Minimalistická taška má pevné ucho na zavěšení nebo přenesení v ruce a nastavitelný popruh na pohodlné nošení na rameni. Kovové detaily ještě více zatraktivňují celý vzhled tohoto neuvěřitelného kousku.

Retro pánská aktovka je ideálním doplňkem stylového looku ať už je Vaše místo v trvdém světě businessu nebo jste povahou spíš dobrodruh. Při každém dotyku budete mít jistotu, že tahle kráska Vás neopustí a dodá Vám sebejistotu a nadčasový vhled.

Aktovka je skvělým dárkem, kterým dáte jasně najevo co pro Vás obdarovaný znamená.

Materiál: hovězí kůže, bavlna

Vyrobeno v Itálii

Složení

Textil - Kůže (85%)

Na výrobu použita pravá kůže. Nejčastěji jsou používané kůže hovězí nebo vepřové, ze zvířat chovaných pro maso. Kůže je zde vedlejším produktem, která by jinak zůstala nevyužita. Jedná se pravděpodobně o nejstarší druh materiálu používaný k výrobě oděvů a módních doplňků. Při pečlivém ošetřování Vám kožené výrobky vydrží i více jak 10 let. To je doba, která je pro klasické koženkové výrobky nedosažitelná. 

Textil - Bavlna (15%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Textil - argumenty Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Textil - argumenty Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Textil - doplňky - Na dokumenty A4 (min. 21x30cm)

Produkt je dostatečně prostorný na dokumenty o velikosti A4. Využijete ho tak na Vaše knihy, skripta, sešity i ostatní dokumenty velikosti A4. Standardní velikost A4 je 21 x 29,7 cm. 

Textil - doplňky - Na notebook do velikosti 15" (min. 22x33cm)

Produkt je dostatečně prostorný pro notebooky a tablety do velikosti 15". Notebooky o velikosti 15" mají úhlopříčku 38,1 cm (jeden palec = 2,54 centimetrů).

Textil - původ Vyrobeno v Itálii

Tento produkt byl vyroben v Itálii. Spolupracujeme s lokálními italskými výrobci módy a exkluzivních módních doplňků. Přinášíme Vám úžasné produkty ze srdce evropské módy.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

„Dokonalost se dosahuje maličkostmi, ale dokonalost není maličkost.“ - Michelangelo Buonarroti Kožená business Kožená business aktovka Premium
5490 Kč
Velká pánská kožená aktovka z luxusní řady Business Premium. Seznamte se s další krásně navrženou koženou Pánská velká kožená business aktovka Premium
11590 Kč
Luxusní velký kožený kufřík pro pány je vkusný a praktický doplněk v drsném obchodním světě. Je vyroben z Pánská kožená aktovka Premium
7990 Kč
Luxusní pánská business aktovka z prémiové hovězí kůže jistě nadchne i ty nejnáročnější obdivovatele kvality a Pánská business aktovka
5490 Kč