YooY » Ženy » Doplňky » Rukavice » Dámská rukavice » Elegantní dámské rukavice

Elegantní dámské rukavice

199 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Dámské tenké, zateplené rukavice jsou vhodným módním doplňkem Vašeho outfitu i jeho praktickou součástí. Rukavice v několika barevných variantách mají na vrchní straně zápěstí paprskovité prošití a tři barevně sladěné knoflíčky. Na ukazováčcích je vyšitá drobné kytička, která Vám umožní ovládat dotykovou obrazovku, aniž by jste se musela vystavit chladnému počasí.

Rukavice ve dvou velikostech užijete na běžné nošení i k slavnostnějším příležitostem.

Materiál: 65% bavlna, 32% polyester, 3% elastan

Složení

Textil - Bavlna (65%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Textil - Polyester (32%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Textil - Elastan (3%)

Elastan je syntetický materiál, který dodává Vašemu oblečení pružnost a elasticitu. Díky elastanu oblečení drží tvar a nevytahá se tak snadno. Oblečení s elastanem se snadno přizpůsobí tvaru Vašeho těla. Elastan se na trhu objevuje i pod různými obchodními názvy, např. Lycra nebo Spandex. 

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Tenké dámské rukavice jsou praktickým doplňkem do sychravého počasí. Díky vyšité kytičce na ukazováčku je Rukavice s knoflíčky
199 Kč
M L
Elegantní a šik kožené rukavice jsou nedílnou součástí zimního outfitu každé dámy. Udělejte radost svým Kožené rukavice
449 Kč