YooY » Ženy » Oblečení dámské » Šaty » Společenské šaty » Dlouhé glamour šaty

Dlouhé glamour šaty

1 890 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Kimonové šaty z velice příjemného, hladkého materiálu z Vás udělají nezapomenutelnou hvězdu večera.

Dlouhé, jednobarevné šaty ve velmi pohodlném oversized střihu jsou ideální volbou pro ženy všech tvarů, křivek i velikostí, aniž by utrpěla elegance, ladnost a sex-appeal jejich nositelky. Šaty mají díky překřížení předních, horních dílů lichotivý výstřih do hlubšího V, dlouhé kimonové rukávy zakončené gumičkou, tunýlek v pase se šňůrkou, kterou si můžete upravit velikost přesně podle svých představ a potřeb. Vysoký rozparek na předním díle Vám dodá maximální volnost při pohybu a zároveň ještě umocní Vaši krásu a dokonalost. Tento výrazný a přesto jednoduchý model nepotřebuje žádné výrazné šperky ani doplňky, stačí stylové střevíčky a jednoduché psaníčko a pro Vaše okolí se stanete nepřehlédnutelnou a okouzlující. Šaty se hodí na společenské, kulturní i soukromé akce a jsou vhodné na celoroční nošení.

Materiál: 100% polyester

Vyrobeno v EU

Složení

Textil - Polyester (100%)

Polyester je nejpoužívanější syntetické vlákno v textilním průmyslu. Oblečení z polyesteru je odolné a pružné. Nejčastěji používaným druhem polyesteru jsou vlákna PET, který se také používá na výrobu plastových lahví. Novým trendem je oblečení vyráběné právě z recyklovaných PET lahví.

Benefity a charakteristiky

Textil - původ Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
UNI 51 cm 133 cm 49 cm 51 cm volné - 67 cm - od výstřihu

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Lehké šifónové maxi šaty pro Váš neobyčejný pocit z krásy. Jednobarevné vzdušné šaty mají horní, přední Společenské maxi šaty
2490 Kč
36 38 40 42 44
V šatech až na zem s dlouhým rozparkem budete jistě nepřehlédnutelná. Dlouhá áčková sukně se bude lichotivě Dlouhé večerní šaty
2390 Kč
S M L XL
Dámské vzdušné jednobarevné společenské šaty kratšího střihu. Šaty mají na předním díle véčkový výstřih Dámské koktejlové šaty s páskem
655 Kč
UNI - jedna velikost
Dlouhé dámské šifonové šaty na ples se zdobeným živůtkem. Dámské plesové dlouhé šaty s výstřihem
1995 Kč 2350 Kč
UNI - jedna velikost
-15%