YooY » Ženy » Oblečení dámské » Šaty » Letní šaty » Dámské šaty Carmen s dlouhým rukávem

Dámské šaty Carmen s dlouhým rukávem

1 150 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Pohodlné jednobarevné šaty s odhalenými rameny ve stylu Carmen. Jednoduchý, ale zároveň rafinovaný střih dodává šatům smyslný vzhled. Široká pružná guma umožňuje nosit šaty s jedním, nebo s oběmi rameny venku. Dlouhé široké rukávy umocňují ležérní vzhled šatů. Rovný praktický střih, který lze v pase zavázat páskem a tím zdůraznit souměrnost postavy. Měkký, příjemný materiál zvládne i chladnejší dny. Látka šatů je doplněná jemnou třpytivou nitkou. Díky svému vzhledu se šaty hodí jak na běžné nošení, tak i na některé společenské události, určitě v nich zapůsobíte na romantické večeři, v kině nebo při posezení s přáteli.

Velikost UNI - porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 53% akryl, 45% bavlna

Složení

Textil - Akryl (53%)

Akryl je textilní vlákno s podobnou strukturou jako vlna. Často se mu také říká "umělá vlna" a používá se jako náhrada vlněných výrobků. Materiál je měkký a pružný s nízkým sklonem ke žmolkování. Snadno se pere a méně sráží. Na rozdíl od levných svetrů nedráždí pokožku a "nekouše". 

Textil - Bavlna (45%)

Bavlna je v současné době nejpopulárnější přírodní vlákno. Bavlněné textilie a oblečení se vyznačují odolností, prodyšností a nedráždí pokožku. Často se vyskytuje v příměsi se syntetickými materiály, které ji přidávají pružnost (např. elastan). 

Benefity a charakteristiky

Textil - původ Vyrobeno v EU

Zakoupením tohoto výrobku podporujete výrobce v Evropské unii. Našim zákazníkům přinášíme kvalitní produkty od nových i tradičních výrobců v Evropě. I Vy můžete udělat něco pro podporu evropské ekonomiky. 

Textil - původ Vyrobeno u nás v Evropě

Produkt vyroben v Evropě. Vybíráme pro Vás produkty od lokálních výrobců, které nemusí ke spotřebiteli cestovat přes půlku zeměkoule. Podpořte s námi evropskou ekonomiku, vybírejte z kvalitních produktů vyrobených zde v Evropě. Lokální firmy sice nedokáží konkurovat dumpingovým cenám asijských konkurentů, ale tento nedostatek nahrazují inovovanými produkty v perfektní kvalitě. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Šířka v pase (C) Šířka přes boky (D) Šířka lemu (E) Šířka ramen (F) Délka rukávu (G)
UNI 53 cm 88 cm 55 cm 55 cm 47 cm 42-52 cm 47 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Vzdušné plážové háčkované šaty zaujmou střihem i provedením. Široká oka jsou doplněná jednoduchým vzorem Pletené letní šaty s vázáním za krk
1990 Kč
S M L XL
Rafinované dámské děrované letní šaty na širší ramínka. Vzdušné pletené šaty se budou nejvíce hodit na Děrované platené šaty na pláž
1199 Kč 1690 Kč
S L
-29%
Vzdušné letní šaty se zavazováním kolem krku. Na hrudi žabkování. Materiál: 65% polyester, 35% bavlna. Letní plážové šaty s květinovým potiskem
335 Kč 485 Kč
M/L
-31%
Nevšední dámské dlouhé šaty, které u vody zaujmou každého. Šaty mají atypický výstřih, jsou originálně Atypické dlouhé pletené letní šaty
1343 Kč 1990 Kč
S M L XL
-33%