YooY » Ženy » Doplňky » Kabelka, Taška » Nákupní taška » Netradiční dámský shopper LOTIKA - Česká výroba

Netradiční dámský shopper LOTIKA - Česká výroba

4.7
(Počet hodnocení zákazníků: 3)
1 690 Kč 2250 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Praktická dámská taška z přírodní plsti. Ručně vyráběná. Kabelka má díky použitému materiálu thermoizolační vlastnosti.

  • ucha z pravé hovězí kůže
  • uvnitř praktická kapsa na telefon nebo drobnosti
  • zapínání na magnetický patent
  • velký výběr barevných variant

Materiál: taška- 80% vlna, 20% viskóza (dřevní vlákno), ucho- hovězí kůže

Rozměry: výška 28 cm, šířka 47 cm, bok 12cm,  délka ucha cca 31 cm

Český výrobek

Doba odeslání max. 7 dní.

Složení

Textil - Vlna (80%)

Vlna je přírodní vlákno, které lze spřádat do příze na výrobu tkanin či pletenin. Nejčastěji je spojována s ovčí vlnou, ale může to být také vlna z jiných zvířat. Vlna má oproti jiným vláknům mnoho výhod. Je hřejivá, savá, ohnivzdorná, trvanlivá a oděvní výrobky z vlny jsou bez zápachu. Používání vlny se datuje do doby kamenné, kdy první lidé začali domestikovat ovce. Ovce byly původně chovány pro maso a mléko, ale lidé si rychle uvědomili, že jejich rouno lze použít k výrobě oděvů a přikrývek. Použití vlny se rozšířilo po celém světě, protože různé kultury vyvinuly své vlastní metody spřádání a tkaní. Dnes je vlna stále široce používána v různých aplikacích. Běžně se používá v zimním oblečení, protože izoluje proti chladnému počasí lépe než jakékoli jiné vlákno. Vlna je oblíbený materiál na výrobu obleků, kalhot, kabátů, ponožek, svetrů nebo kardiganů. Naleznete ji ale v mnoha dalších kvalitních produktech. 

Textil - Viskóza (20%)

Viskóza jsou textilní vlákna vyráběná z regenerované celulózy. Základní surovinou pro výrobu viskózy jsou přírodní produkty, nejčastěji dřevo (buk, smrk, eukalyptus). Materiály z viskózy dobře absorbují vlhkost, na omak jsou měkké a nedráždí pokožku. 

Benefity a charakteristiky

Značka - Lotika - autorská móda

Udržitelná móda, přírodní materiály a lokální výroba nás baví již od počátku tisíciletí. V rámci limitovaných kolekcí nabízíme autorskou módu pro nejnáročnější zákazníky, kteří se nespokojí s klasickou nabídkou oděvních řetezců či globálních značek. Produkty navržené a ušité v ČR z látek od lokálních nebo evropských výrobců. Tyto produkty zakoupíte pouze v našich obchodech a z důvodu limitovaných sérií je aktuálně neposkytujeme ani našim velkoobchodním partnerům.

Textil - původ Vyrobeno v České republice

Zakoupením tohoto výrobku podporujete českého výrobce. Pro spolupráci s naším eshopem vybíráme převážně malé rodinné firmy, jejichž prioritou je kvalita při výrobě. 

Textil - původ - Materiál (látky) vyroben v EU

Na výrobu tohoto produktu byl použit materiál vyrobený v EU. Vyhledáváme partnery, kteří dokáží v Evropě produkty nejen ušít, ale také využívají lokální výrobce látek. Evropští výrobcí vědí, že levným asijským látkám není možné konkurovat cenou a musí tak nabízet kvalitní produkty, které dokáží zákazníci ocenit. Zaměřujeme se na produkty, které zanechávají co nejmenší ekologickou stopu. Lokální výrobci látek musí ve výrobě splňovat přísná evropské ekologické požadavky. Zároveň odpadá transport látek přes polovinu zeměkoule. Věděli jste, že námořní přeprava patří mezi velké znečišťovatele ovzduší?

Textil - argumenty Přírodní materiály - 100%

Produkt byl vyroben z přírodních materiálů. Tyto produkty jsou v přírodě přirozeně rozložitelné a odbouratelné. Nákupem těchto produktů chráníte naši planetu před hromadícím se odpadem.

Textil - argumenty Udržitelné materiály

Vyrobeno z materiálů, které byly pěstovány a zpracovány se zřetelem na přírodu, člověka a životní prostředí. 

Textil - argumenty Ruční výroba

Produkt vyroben s převažujícím využitím manuální lidské práce, případně jen s minimální podporou strojové výroby. Nejčastěji se jedná o produkty z malých firem, rodinných manufaktur nebo individuálních nadšenců, kteří se rozhodli jít proti proudu a nepodporovat hromadnou tovární výrobu.

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Praktická dámská taška z přírodní plsti. Ručně vyráběná. Kabelka má díky použitému materiálu Dámský shopper LOTIKA - Česká výroba
1855 Kč 2650 Kč
-30%
Praktická dámská taška - shopper z přírodní plsti. Ručně vyráběná. Kabelka má díky použitému materiálu Velký plstěný shopper LOTIKA
1950 Kč
Minimalistická taška z přírodního materiálu je pro Vás s láskou navržená i ušitá v českém Podkrkonoší. Luxusní plstěný shopper Lotika
1991 Kč
Jednobarevná taška z přírodního materiálu je pro Vás s láskou navržená i ušitá v českém Podkrkonoší. Praktický luxusní shopper Lotika
1991 Kč