YooY » Ženy » Oblečení dámské » Svetr, Cardigan, Pončo » Svetr » Jednobarevný dlouhý oversized rolák

Jednobarevný dlouhý oversized rolák

755 Kč
Facebook Twitter Pinterest Email
  • Doprava nad 1500 Kč je zdarma
  • Bezproblémové vrácení nebo výměna zboží
  • Doručení již další pracovní den
  • Zboží skladem
  • Dobírka i bezpečná platba kartou

Popis

Univerzální dlouhý dámský rolák s delším zadním dílem v oversized provedení. Hřejivý materiál s podílem mohéru. Přední díl má dole kulaté vykrojení. Hladký úplet s žebrovaným rolákem a lemy v dolní části i na úzkém rukávu. Na předním díle má v levém rohu kovovou náševku.

Svetr užijete i jako teplé šaty k punčochám, legínám nebo riflím.

Rolák v nadměrné velikosti bude stálicí ve vašem šatníku, zajistí maximální pohodlí při nošení. Lehce schová i případné nedostatky a podpoří zeštíhlující efekt.

Využití : na běžné nošení v období jaro-podzim-zima, do města, do školy, do přírody, na výlet, na cestování, ale i na méně formální večírek.

Modelka focená v univerzální velikosti měří 173 cm. Porovnejte rozměry svého oblečení s naší velikostní tabulkou.

Materiál : 90% akryl, 10% mohér

Dovoz : Itálie

Složení

Textil - Akryl (90%)

Akryl je textilní vlákno s podobnou strukturou jako vlna. Často se mu také říká "umělá vlna" a používá se jako náhrada vlněných výrobků. Materiál je měkký a pružný s nízkým sklonem ke žmolkování. Snadno se pere a méně sráží. Na rozdíl od levných svetrů nedráždí pokožku a "nekouše". 

Textil - Mohér (10%)

Mohér je textilní vlákno ze srsti angorské kozy. Jedná se o luxusní vlnu, která patří mezi nejteplejší přírodní vlákna. Mohér se nemačká, nevytahuje a na rozdíl od vlny ani neplstnatí. 

Velikostní tabulka

Velikostní tabulka udává rozměry oblečení. Měřte proto oblečení, které běžně nosíte, nikoliv sebe. Nespoléhejte na výběr velikosti, kterou běžně nosíte. Velikostní tabulky různých výrobců jsou velmi rozdílné! Porovnejte rozměry Vašeho oblečení s naší velikostní tabulkou. Máte pak mnohem vyšší pravděpodobnost, že Vám vybraná velikost bude vyhovovat. Podrobnosti na stránce Tabulka velikostí.

Pozn.: U elastických rozměrů udáváme dva rozměry (např. 35-45cm). První rozměr (35cm) udává velikost v klidu a druhý rozměr (45cm) udává velikost v nataženém stavu.

Schéma
Velikost Šířka přes prsa (A) Délka celková (B) Délka rukávu (C)
UNI 54-72 cm 68/82 cm přední/zadní díl 43 cm

Vrácení a výměna zboží

Vždy se může stát, že i sebelepší střih zrovna nepadne. Ale nevadí, s námi nakupujete bez rizika!

Pokud chcete zboží vyměnit nebo vrátit, postupujte prosím podle pokynů na stránce Vrácení a výměna zboží, případně kontaktujte naše zákaznické oddělení, kde Vám ochotně pomůžeme.

Podobné produkty

Pletený svetr s rolákem delšího střihu, na stranách s elegantními rozparky. Model je z hřejívého huňatého Dámský svetrový rolák
685 Kč 855 Kč
UNI - jedna velikost
-20%
Dámský jemný rolák - nepostradatelný doplněk vašeho minimalistického šatníku. Model je s dlouhým rukávem, v Dámsky jemný jednobarevný rolák
699 Kč
UNI - jedna velikost
Dámský jednobarevný chlupatý rolák ve střední délce. Rukávy mají netopýří střih a manžety jsou široké 11 cm. Dámský jemný rolák s chlupem
699 Kč
UNI - jedna velikost
Dámský delší pletený svetr s rolákem a rozepínatelnou pletenou přezkou. Na předním díle je svetr zavinovací s Pletený dámský svetr s knoflíky
895 Kč
UNI - jedna velikost